Natuurlijke look

Zwembad met natuurlijke look: zo zwem je idyllisch in het groen

Een zwembad met een natuurlijke look past perfect in een bosrijke of groene omgeving en zorgt voor een harmonieus geheel met de natuur. Dit type zwembad vermengt zich feilloos met het omliggende landschap, waardoor het lijkt alsof het altijd al deel uitmaakte van je tuin.  

Landelijke look met natuurlijke materialen afgewerkt

Het belang van het juiste materiaal

Het gebruik van de juiste, natuurlijke materialen speelt een cruciale rol bij het creëren van een zwembad met een natuurlijke look. Een aantal voorbeelden die perfect aansluiten bij een natuurlijke sfeer zijn:  

  • Houten afwerkingen voor het terras en de zwembadrand geven een warme, verfijnde uitstraling die het geheel exclusief maakt. 
  • Natuursteen of andere natuurmaterialen dragen bij aan een tijdloze esthetiek. 
  • Groene accenten, zoals klimop of mos tegen de zwembadwanden, versterken het gevoel van een natuurlijke oase. 
2015 projets piscine

Donkere kleuren voor een rustgevende sfeer 

Naast het materiaal is de kleur van de zwembadliner of mozaïek belangrijk om het zwembad een natuurlijker karakter te geven. Donkere kleuren, zoals donkergrijs of -groen, reflecteren minder licht en creëren een kalme, serene sfeer. Deze kleuren versterken het idee van een natuurlijke waterpartij en geven je zwembad een diepere, natuurlijkere uitstraling die lijkt op een vijver of meer. 

Exclusief zwembad

De kracht van groen in de buurt van het zwembad

Een zwembad met een natuurlijke look komt pas echt tot leven met de juiste aankleding. Door groen op een elegante manier te integreren, creëer je een exclusieve en rustgevende omgeving. Een aantal opties: 

  • Bomen en struiken rondom het zwembad zorgen voor een gevoel van luxe en privacy, en verbinden het zwembad met de natuurlijke schoonheid van je tuin. 
  • Planten en bloemen langs de zwembadrand garanderen een zachte, stijlvolle overgang tussen de tuin en het waterex. 
  • Klimplanten of hangende planten versterken de natuurlijke oase en voegen een vleugje exclusiviteit toe aan het ontwerp. 

Zwembad met een natuurlijke look op maat bij Willy Naessens Swimming Pools

Wil jij ook een zwembad dat perfect opgaat in de natuurlijke schoonheid van je tuin? Willy Naessens Swimming Pools ontwerpt en plaatst bouwkundige zwembaden op maat, waarbij we gebruik maken van natuurlijke materialen van topkwaliteit. Samen creëren we jouw persoonlijke oase van rust, midden in de natuur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.