Beweegbare bodem in hartje Antwerpen

Luxezwembad vs. kleine tuin: groots dromen mag!

De functie van een kleinere (stads)tuin blijft vaak beperkt tot een gezellige zithoek of een plek waar kinderen volop kunnen ravotten. Maar daar hoeft het niet bij te blijven. Wij bewijzen je in deze blog dat een zwembad in een kleine tuin perfect mogelijk is… én veel meer dan dat. 

Buitenzwembad herenhuis in de stad

Wij gaan graag over-the-top, letterlijk!

Zelfs als je maar een beperkt aantal vierkante meters hebt, hoef je je zwembaddromen niet op te geven.

In het geval van een stadstuin spelen praktische factoren soms een belangrijke rol, zoals de bereikbaarheid van de locatie van het toekomstige zwembad. Bij Willy Naessens Swimmingpools zijn we perfect voorbereid en uitgerust om met alle obstakels om te gaan.  

Dat bleek bij de bouw van een buitenzwembad in Ronse, Oost-Vlaanderen, in de stadstuin van een gesloten herenhuis. Niet alleen moesten we onze machines en materialen boven het dak van het huis hijsen, we hebben ook onze beste manoeuvreerkunsten ingeroepen om een oude veranda uit het begin van de 19de eeuw te redden.  

Beweegbare bodem in hartje Antwerpen

Al eens gedacht aan een zwembad met beweegbare bodem?

Hou je graag meer opties open voor een toekomstig zwembad in je kleine(re) tuin en kan je daar extra budget voor vrijmaken? Dan is een zwembad met beweegbare bodem zeker het overwegen waard.  

In amper 60 seconden tover je jouw zwembad om tot een stevig terras met fancy buiteneetruimte, tot een speelplek voor jouw kinderen of tot jouw multifunctionele me place. Een 100% stabiele én veilige oplossing, want eens geopend, is je zwembad verstelbaar in de diepte. 

Onze mening? Kleine tuin, grandioze zwembeleving!

Bij Willy Naessens Swimming Pools staan we voor meer dan 60 jaar ervaring in het plaatsen en renoveren van kwalitatieve binnen- en buitenzwembaden. Benieuwd tot welke grootste dingen we voor jouw toekomstig zwembad in staat zijn? Contacteer ons voor een kennismaking en vertel ons alles over jouw zwemdromen.