Overloop zwembad

Hoe een overloopzwembad jouw tuin omtovert tot een oase van pure luxe

Een overloopzwembad, of spiegelzwembad, is de ultieme aanvulling voor wie op zoek is naar exclusieve elegantie in de tuin. Dit type zwembad is niet alleen een schitterende visuele ervaring, het tilt ook de luxe van buitenleven naar een hoger niveau. We vertellen je er alles over in onderstaand artikel.  

Luxe overloopzwembad

Een overloopzwembad, wat is dat precies?

Bij een overloopzwembad staat het water op gelijke hoogte met de boordsteen, wat zorgt voor een verfijnd spiegeleffect. Dit effect creëert een naadloze overgang tussen het zwembad, het terras en de tuin, waardoor het geheel een moderne en verfijnde uitstraling krijgt. Het continue overstromen van water langs de rand geeft het zwembad een oneindige look en tilt de elegantie van je buitenruimte naar een hoger niveau.  

Wat maakt een overloopzwembad luxueus? 

De luxe van een overloopzwembad komt voort uit de combinatie van esthetiek en techniciteit. Hoogwaardige materialen, een tot in de puntjes afgewerkt design en het rustgevende spiegeleffect creëren een serene, verfijnde sfeer. Bovendien zorgt de perfecte integratie in de omgeving ervoor dat het zwembad moeiteloos opgaat in het landschap. 

 

Buitenzwembad infinty 3
Eindeloos genieten

Hoe gaat het in z’n werk?

Achter de stijlvolle uitstraling van een overloopzwembad schuilt een geavanceerde technologie. Het water dat over de rand stroomt, wordt opgevangen in een verborgen overloopgoot en naar een buffertank geleid. Vanuit deze buffertank stroomt het water door een filtersysteem en wordt het op de juiste temperatuur gehouden. Dit systeem garandeert je niet alleen een kristalhelder zwembad, maar ook een minimum aan onderhoud nodig heeft.  

Willy Naessens Swimming Pools bouwt jouw overloopzwembad  

Bij Willy Naessens Swimming Pools realiseren we jouw exclusieve overloopzwembad met oog voor detail en vakmanschap. Met meer dan 60 jaar ervaring en materialen van de hoogste kwaliteit zorgen we voor een perfecte integratie in jouw tuin. Klaar voor de ultieme luxe? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.