Buitenzwembad skimmer

De zwembadtrends van 2024

Voor een almaar groeiend publiek is een eigen zwembad geen onvervulbare droom meer. Dat heeft vooral te maken met de grote diversiteit in aanbod. In deze blog duiken we samen in de zwembaddtrends van het moment. 

Buitenzwembad in symmetrie

Er staat geen maat meer op

En dat mag je gerust heel letterlijk nemen. De tijden van de standaardzwembaden met standaardafmetingen liggen ver achter ons. Vandaag presenteert zwempracht zich in alle maten en vormen.  

Het gemiddeld thuiszwembad is vandaag nog steeds rechthoekig en is 4 op 8 meter groot. De huidige zwembadtrends tonen echter aan dat meer en meer mensen van die standaardmaat en -vorm afwijken.   

Zeker smalle zwemkanalen of zwemstraten stijgen in populariteit. Baantjes trekken in stijl? Check! Dankzij onze meer dan 60 jaar ervaring kunnen we dan ook het perfecte zwembad op maat bouwen. 

Exclusief zwembad

Pootjebaden Deluxe

Moderne zwembaden koppelen het functionele steeds vaker aan het esthetische. En dan is de plage of onderwaterzitbank een zeer interessante optie.   

Ideaal voor als je op zoek bent naar verkoeling zonder helemaal in het diepe te duiken. Of als je kleine kindjes hebt die nog in hun watergewenningsfase zitten. Riep er iemand apéro trouwens? 

Beweegbare bodem in hartje Antwerpen

Now you see me, now you don’t

Een groot misverstand is dat je enkel een zwembad kunt plaatsen als je over een enorme tuin beschikt. De huidige zwembadtrends bewijzen het tegendeel. Zwembaden met beweegbare bodem zorgden de afgelopen jaren voor een revolutie in de zwembadwereld.  

Tover jouw zwembad met een simpele druk op de knop en in amper een minuutje tijd om tot een loungeterras, yogaruimte of naar een dineerlocatie voor een gezellig etentje met vrienden.  

Zowel voor buiten- als binnenzwembaden is dit een creatieve manier om je beschikbare ruimte zo multifunctioneel en gezellig mogelijk in te richten.  

 

Welke zwembadtrend springt er voor jou uit?

Borrelt de inspiratie al op? Natuurlijk vallen er nog veel meer trends te ontdekken. Bij Willy Naessens Swimming Pools zitten we op de eerste rij van wat er zich in de zwembadsector afspeelt.  

Kom bij ons langs voor een vrijblijvende kennismaking en we tonen je graag hoe we jouw zwembaddromen kunnen vervullen.