Citypool in het midden van de stad

De zaligheid van een zwembad in jouw prachtige stadstuin: zo maken we het voor je waar

 
Het klassieke beeld van een buitenzwembad gaat meestal gepaard met een grote, groene grasvlakte rondom. Maar bij Willy Naessens Swimming Pools zien we al jaren dat het ook helemaal anders kan. Zwemmen midden in het stadsleven? Het is perfect mogelijk. Ontdek hoe wij een zwembad in jouw stadstuin vormgeven van ontwerp tot en met plaatsing. 

Citypool door Willy Naessens Swimming Pools

Moeilijk gaat ook

Met zeeën van (werk)ruimte is het plaatsen van een zwembad natuurlijk een godsgeschenk. Bij Willy Naessens Swimming Pools deinzen we echter nooit terug voor een uitdaging. En een zwembad in een stadstuin valt helemaal onder deze categorie.  

Verkeersdrukte, plaatsgebrek en weinig manoeuvreerruimte. Het zijn maar enkele factoren die de plaatsing van een zwembad in een stadsomgeving kunnen bemoeilijken. Met meer dan zes decennia aan expertise in de zwembadbouw mogen we vandaag stellen dat we ook deze projecten telkens tot een goed einde brengen. Laat deze prachtige citypools vooral voor zichzelf spreken. 

Beweegbare bodem in hartje Antwerpen

Van zwemstraten tot beweegbare bodems

Hoe beperkt je beschikbare oppervlakte ook is, er bestaan tal van oplossingen voor zij die van een zwembad willen genieten midden in het stadsleven. Zo is een zwemkanaal of zwemstraat beperkt in breedte en lengte, maar toch voldoende groot om in te ontspannen of zelfs baantjes in te trekken (al dan niet in combinatie met een tegenstroomsysteem).  

 

Een andere optie is een zwembad met beweegbare bodem. Dé ideale oplossing als je de beschikbare ruimte buiten maximaal wenst te gebruiken. Van zwembad tot terras of zelfs basketbalterreintje? Met dit systeem haal je het beste van je stadstuin naar boven in elk van de vier seizoenen.   

Studiebureau Willy Naessens Swimming Pools

Wij begeleiden van je ontwerp tot eerste duik

Kies je ervoor om met Willy Naessens Swimming Pools in het diepe te duiken? Wij volgen jouw dossier tot in de puntjes op en dat al van bij de start.  

 

Onze adviseurs begeleiden je eerst richting de ideale zwembadkeuze voor jouw stadstuin. Daarna zetten we een team van experten (intern studiebureau, architect en trajectbegeleider) op jouw project. En ook tijdens de graaf- en plaatsingswerken zijn onze eigen mensen aan zet, tot en met het inrichten van de technische ruimte en de buitenaanleg. Op deze manier garanderen we een samenwerking die even ontspannend aanvoelt als jouw toekomstige zwempartijtjes. 

Kom ons alles vertellen over jouw zwembaddromen

Ben je momenteel op zoek naar de geschikte partner om jouw stadstuin op te waarderen tot een part- of fulltime zwemparadijs? Wij nodigen je met veel plezier uit om jouw verhaal met ons te komen delen. En dan delen wij op onze beurt graag onze eerste ideeën met jou. Neem contact met ons op, wij zorgen voor de rest!